برنج خارجی سمی است
زندگی و سلامت

به این دلایل هرگز برنج خارجی نخورید

آرسنیک نام دیگر مرگ موش است که در برنجهای تجاری به وفور یافت می شود

به کانال تلگرام نت نوشت بپیوندید به صفحه اینستاگرام نت نوشت بپیوندید

سمی بودن بسیاری از مواد غذایی تولید شده درکارخانجات، یک مشکل عمده تغذیه در دنیای بشر است.

حتی در کشورهای توسعه یافته مردم روزانه مقادیر بسیاری از غذاهای مملو از مواد شیمیایی مصرف می کنند که عامل بسیاری از بیماری های سخت است.

یکی از این مواد شیمیایی مهلک آرسنیک است که در برنج های کارخانه ای  به وفور یافت می شود.

آرسنیک چیست ؟

برنج خارجی

آرسنیک که در جدول تنابی با علامت As  شناخته می شود.

آرسنیک شبه فلزی است که درحالت اکسید همان مرگ موش می باشد.

این ماده سمی بیشتر جهت حشره کشها مورد مصرف می باشد.

اما در صنایع رنگ،ترکیبات چسب فلز، صنایع چوب و به طور کلی آفت کشها استفاده می گردد.

مقداری استفاده از این سم در مواد غذایی سبب بروز دل درد و اسهال می شود.

و همچنین مصرف دراز مدت آن سبب بروز بثورات، سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت می گردد.

به عبارت دیگر می شود گفت آرسنیک از مرگبارترین مواد شیمیایی مورد مصرف صنایع غذایی توسط انسان است.

این ماده سمی را پس از آزمایشات در برنج هایی که در کارخانجات صنعتی به صورت تجاری تولید می شود، کشف کرده اند.

به جای برنج ایرانی آرسنیک در بشقاب شماست!

طبق تحقیقات سازمان غذا و دارو میزان درصد آرسنیک در برنج نسبت به دیگر مواد غذایی بسیار بیشتر است.

چرا که جذب شیمیایی برنج به گونه ایست که شرایط بسیار خوبی را برای رشد آرسنیک ایجاد می کند.

به طور کلی مواد غذایی که در خاک رشد می کنند این موقعیت را دارا می باشند.

البته خاک مناطق مختلف در میزان بهبود این شرایط دخیل می باشند، مثلا سبزیجات و برنج حاصلخیز از خاک بنگلادش از درصد بالاتری برخوردار است یا اینکه ایالات متحده میزان کمتری از این شرایط را به گیاهان موجود در خاکش منتقل می کند.

و می توان گفت که تغییرات شیمیایی بین آب های زیر زمینی و خاک آن منطقه بر درصد آرسنیک موجود در گیاهان به خصوص برنج دخالت بسیاری دارد.

این موضوع برای کسانی که برنج بسیاری می خورند کمی نگران کننده است.

در واقع می توان گفت که طبق نتیجه آزمایشات،  افراد بالغی که بیشتر از دیگران برنج می خورند به میزان ۴۴% مواد شیمیایی در بدن آن ها بیشتر یافت می شود.

در نت نوشت این مطلب را بخوانید : چرا برنج شکمتان را چاق می کند

برنج و دیگر غلات امن تر

برنج خارجی

استفاده از برنج های کاملا طبیعی و دستچین،  راه امن و مطمئنی برای جلوگیری از ورود میزان بسیار زیاد آرسنیک است.

همچنین در بین غلات نیز جو و بلغورها از میزان بسیار کمتری آرسنیک برخوردار هستند.

تا جایی که امکان دارد وعده های غذایی بدون برنج مصرف کنید و اگر تمایل به برنج داشتید سعی کنید برنج خارجی استفاده نکنید.

مصرف برنج های تجاری در مرور زمان میزان مواد شیمیایی در بدن شما را بالا برده و سبب بیماریهای مختلفی می شود.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : برای سلامتی خودتان این مواد غذایی را روزانه مصرف کنید

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذاید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

برو بالا