کلون
زندگی و سلامت

علل و مراحل پیدایش سرطان روده؛ روده ها به راحتی سرطانی می شوند اگر…

امولسیون هایی که در غذاها استفاده می شود.

نوعی فراوری می شوند که سبب بهبود بافت مواد غذایی و افزایش عمر مفید آنها می شوند.

اما سبب نابود کردن باکتری های روده شده و التهاب مزمن در روده ایجاد می کنند.

به کانال تلگرام نت نوشت بپیوندید به صفحه اینستاگرام نت نوشت بپیوندید

سرطان بیماری بزرگ قرن، یکی از خطرات جدی در بین نگرانی های بشر محسوب می شود.

تغذیه و نوع زندگی انسانها به گونه ای تغییر پیدا کرده است که بیشتر مواد مصرفی به نوعی سرطان زا هستند.

سرطان روده چهارمین سرطان کشنده در جهان می باشد.

امولسیون هایی که در غذاها استفاده می شود به گونه ای فراوری می شوند که سبب بهبود بافت مواد غذایی و افزایش عمر مفید آنها می شوند اما سبب نابود کردن باکتری های روده و التهابات مزمن می شوند و این خود یک عامل ترویج سرطان روده بزرگ محسوب می شود.

این بار در نت نوشت یک نگاه عمیق و دقیقتر نسبت به مواد غذایی که در سرطان روده بزرگ دخیل هستند می پردازیم.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : جنگنده های شگفت انگیز در برابر سرطان که پزشکان به شما نمی گویند

آیا مواد افزدونی سرطانزا هستند؟

کلون

می دانیم مواد افزودنی که در برخی مواد غذایی به کار برده می شود سبب ماندگار شدن آنها می گردد.

این امولسیون ها با نام پلی سوربات و کربوکسی متیل سلولزهستند.

در یک آزمایشگاه سرطان شناسی در گرجستان جهت تحقیقات یک رژیم غذایی منظم که از این امولسیون ها نیز تشکیل شده بود به موشها داده شد.

بعد از تحقیقات متوجه شدند که رشد تومور در این موشها افزایش داشته است.

این یافته ها در انسان نیز صدق می کند؛ مصرف امولسیون ها در روده بزرگ آسیب هایی ایجاد می کند.

از جمله این مشکلات می توان به فرو رفتگی در دیواره روده و توسعه سرطان اشاره کرد.

اگر تغذیه انسان به گونه ای باشد که غذاهای فرآوری شده حاوی امولسیون به صورت روزانه مصرف شود.

به نظر می رسد این حالت سبب التهاب مزمن روده می شود. این التهاب با گذشت زمان به سرطان تغییر شکل می دهد.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : علائم زود هنگام سرطان دهانه رحم؛ سرطان دهانه رحم در کمین زنان

سرطان روده چگونه رشد می کند ؟

کلون

همان طور که گفته شد سرطان از یک التهاب شکل می گیرد.

التهاب درجه پایین یک بیماری رایج از بیماریهای التهابی روده محسوب می شود.

و این التهابات کوچک مانند بیماری کرون، تغییر کوچک روده یا بیماریهای متابولیک سرآغاز سرطان هستند.

علائم بیماری کرون و دیگر بیماریهای مرتبط با روده ازتاثیرات امولسیون ها در روده شکل می گیرد.

در اواسط قرن ۲۰ سرطان روده بزرگ روند رو به افزایش پیدا کرد.

این بیماری از وجود یک باکتری در روده سپس ایجاد تورفتگی در دیواره و پیدایش یک تومور به وجود می آید.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : این سرطان کشنده در کمین سیگاری ها و خانواده ها یشان است!

امولسیون عامل سرطان روده

محققان اشاره می کنند که این سرطان یک عامل محیطی دارد و این عامل می تواند تغذیه باشد.

مولکول های مواد شوینده مانند امولسیون ها دیواره روده را تخریب می کنند و سبب تشکیل تومور می شوند.

چگونه می توانیم از امولسیون ها دوری کنیم و آنها را مصرف نکنیم؟

امولسیون ها در محصولات پخته شده، دسرهای یخی، خامه های غیر لبنی، بستنی و حتی ترشی و سس گوجه یافت می شود.

به طور کلی بیشتر مواد غذایی که ماندگاری بسیار بالایی دارند این مشکل را ایجاد می کنند.

از مصرف غذاهایی مانند ترشیجات، سس گوجه فرنگی، اسپری های پخت و پز و دیگر غذاهای فراوری شده اجتناب کنید.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : این رژیم غذایی سرطان را شکست داده، وزن را کاهش می دهد، سلامت روان را تضمین می کند

کاهو و کلیه سبزیجات برگ سبز جهت بهبود عملکرد روده بسیار مفید می باشد.

فست فود و غذاهای ذکر شده را از رژیم روزانه خود حذف کنید.

در صورت هر گونه مشکل حتی بسیار جزئی مربوط به کلون و روده بزرگ با پزشک مشورت کنید.

 

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذاید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − نه =

برو بالا