Bowl with wholegrain flour
زندگی و سلامت

مضرات آرد گندم؛ بیماری هایی که از مصرف آرد گندم ایجاد می شوند!

مصرف بیش از حد شیرینی، نان، ماکارانی، و فرآورده های آرد گندم سبب پیدایش بیماری هایی می شود که به مرور زمان به صورت مزمن در بدن رشد خواهند کرد.

توجه به رژیم غذایی سبب از دست ندادن سلامتی می شود.

اگر در رژیم غذایی خود از فرآورده های آرد به خصوص آرد گندم زیاد مصرف می کنید تحت پوشش یک سری بیمار ها هستید.

نان، شیرینی، پیتزا، ماکارانی، بیسکوئیت و . . . همه از آرد گندم بدست می آیند که مصرف بیش از حد آنها مشکل ساز خواهد بود.

یکی از علل رایج چاقی در کودکان مصرف بیش از حد آرد گندم به خصوص آرد گندم تصفیه شده است.

چربی های ترانس و همچنین کربوهیدراتها مضرترین مواد غذایی است که در کنار آرد گندم تصفیه شده سلامتی را به خطر می اندازد.

تصفیه کردن آرد گندم یا دیگر غلات سبب از بین رفتن خواص آن ماده غذایی می شود.

این بار در نت نوشت چند اثر منفی از آرد گندم برای شما آورده ایم تا در مصرف این ماده غذایی بیشتر احتیاط کنید.

تداخل اسیدی و قلیایی

سطح PH در بدن انسان در حدود ۴/۷ می باشد که این مقدار یک اندازه متعادل به شمار می رود.

یک رژیم غذایی اسیدی که میزان کلسیم و غلات بیشتر را در بر دارد میزان اسید بدن را افزایش خواهد داد.

این به آن معنا است که مصرف غلات یا شیر تصفیه شده باعث آسیب دیدگی سیستم ایمنی بدن می شود.

زمانی که میزان اسید در بدن بالا رود استحکام استخوانها نیز روبه نابودی می رود.

بنابراین زمانی که شما از غلات تصفیه شده استفاده می کنید نه تنها خواص آن را به بدن خود نمی رسانید، بلکه آسیب جدی به سلامتی خود زده اید.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید :  این غذاها سلامت قلب را تضمین می کنند!

افزایش قند خون

blood-sugar

در صورتی که عادت دارید آرد گندم های تصفیه شده بخرید و با آن غذا تهیه کنید آسیب جدی به بدن خود می زنید.

غذاهای به دست آمده از آرد گندم تصفیه شده در ترکیبات کربوهیدراتشان تغییراتی رخ داده است.

کربو هیدرات آرد گندم آمیلوپکتین A  نام دارد که به راحتی می تواند سطح قند خون را افزایش دهد.

با مصرف تنها دو برش از نان گندم سطح قند خون در حد چند شاخه نبات یا شش قاشق چایخوری شکر بالا می رود.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : با مصرف این میوه ها دیابت را شکست دهید!؛ پیشگیری و درمان دیابت

بروز التهاب

غلات در میزان بالا می توانند سبب بروز التهاب در بدن شوند.

سطح قند خون باعث تغییراتی در گلوکز می شود و این عمل کاملا به پروتئین موجود در خون وابسته است.

قندی شدن سطح خون در مرور زمان بیماری های التهابی از جمله آرتریت و بیماری های قلبی را ایجاد می کند.

این گونه شما با مصرف بیش از آرد گندم در گذشت زمان دچار بیماری قند و آرتریت یا بیماری های قلبی خواهید شد.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : سم زدایی کنید و خیلی ساده با بیماری ها خداحافظی کنید!

اختلال در سوخت و ساز

تحقیقات نشان داده است که بدن انسان در نهایت سبب تغییراتی در ذخیره چربی ها می شود.

مصرف زیاد آرد گندم شاخص قند خون را بالا می برد و این سبب کاهش سرعت سوزاندن چربی یا ذخایر چربی می شود.

این فرآیند در حقیقت سوخت و ساز را کم می کند و منجر به افزایش وزن و افزایش ذخایر چربی می شود.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : برای آنکه سکته نکنید لطفا از این مواد غذایی مصرف کنید!

سلامت روده ها

هنگامی که شما آرد گندم مصرف می کنید هشتاد درصد فیبر مواد غذایی مصرف شده را از دست می دهید.

التهاب ناشی از گندم به دیواره های روده چسبیده و این امر سبب می شود روده نتواند از خواص فیبر های موجود استفاده کند.

روده ها در این حالت قادر به سم زدایی و تمیز کردن دیواره ها نیستند.

فیبر های موجود در مواد غذایی از بین رفته و روده ها دچار اختلال می شوند.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید :با این مواد غذایی روده ها را از لجنزار سموم پاکسازی کنید!

آلرژی های غذایی

گندم یکی از بزرگترین محرک های آلرژی های غذایی محسوب می شود.

پروتئین موجود در گندم  نوعی گلوتن است که خاصیت ارتجاعی دارد.

همین خاصیت ارتجاعی است که سبب ایجاد بافت نرم نان می شود.

افرادی بدون آنکه اطلاع داشته باشند به گلوتن حساسیت دارند و این مشکل با مصرف زیاد گندم حاد می شود.

حساسیت به گلوتن یک نوع از حساسیت های غذایی است که بیماری سختی به شمار می رود.
مصرف زیاد آرد گندم به خصوص آرد های تصفیه شده بیماریهای خاموشی ایجاد می کند.

فرآورده های آرد گندم را کمتر از دیگر مواد غذایی در رژیم خود قرار دهید.

 

به کانال تلگرام نت نوشت بپیوندید به صفحه اینستاگرام نت نوشت بپیوندید
برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذاید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − هفت =

برو بالا