چالش رژیم مدیترانه ای
دانستنی‌های سلامتی

چالش رژیم مدیترانه ای و سلامتی بی‌حد و مرز – روز دوم

اطمینان داریم روز اول چالش رژیم مدیترانه ای را با یک احساس خوب سپری کرده اید. حال‌تان بهتر است و به خودتان می‌بالید. راه خوبی را شروع کرده‌اید. رژیم مدیترانه ای راهی ساده برای تناسب اندام است. فقط باید یاد بگیریم چه غذایی سالم است و آن را چه گونه آماده و طبخ کنیم.

اطمینان داریم روز اول چالش رژیم مدیترانه ای را با یک احساس خوب سپری کرده اید. حال‌تان بهتر است و به خودتان می‌بالید. راه خوبی را شروع کرده‌اید. رژیم مدیترانه ای راهی ساده برای تناسب اندام است. فقط باید یاد بگیریم چه غذایی سالم است و آن را چه گونه آماده و طبخ کنیم.

با نت نوشت امروز در چالش رژیم مدیترانه ای برای سلامتی و طول عمر بیشتر همراه باشید.

صبحانه

جو دوسر : یک فنجان

گردو : نصف فنجان

سیب درختی : یک عدد

دارچین : یک قاشق چای خوری

جوها را شب قبل یا صبح که سرکار می‌روید پاک کرده، بشویید و خیس کنید. آن‌ها را با دو تا سه لیوان آب بپزید تا خوب له شوند. موقع پخت کمی نمک اضافه کنید. بعد از پختن جوها را در ظرف بکشید. سیب درختی و گردو را  خرد کرده  روی آن بریزید. دارچین را بپاشید و میل کنید. اگر میزان جودوسر پخته شده زیاد است قسمتی از آن را برای یک صبحانه دیگر در یخچال بگذارید.

میان وعده ۱۰ صبح

یک مشت بادام بین ۱۲ تا ۲۰ عدد به اضافه یکی از چای های گیاهی. می‌توانید چای آویشن و بابونه را با هم دم و میل کنید. به این ترتیب بدن‌تان سیستم ایمنی قوی تری خواهد داشت.

ناهار

اسفناج خرد شده : ۳ فنجان

ماهی سالمون یا ساردین : ۱۲۰ گرم

گوجه : ۱ عدد

 

روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری

سیب زمینی پخته : ۲ عدد متوسط

نمک و فلفل : کمی

سیر : دو حبه (اگر شاغل هستید می‌توانید این مقدار سیر را با شام میل کنید)

ماهی را می‌توانید شب قبل به فلفل و نمک و سیر رنده شده و در صورت تمایل زردچوبه آغشته کرده، در روغن زیتون غلط دهید. سیب زمینی ها را پوست گرفته مکعبی کنید تا زودتر پخته شوند. ماهی را می‌توانید روی حرارت ملایم گاز کبابی کنید یا نیم ساعت در فر با درجه حرارت ملایم بگذارید. پس از آن که ماهی آماده شد آن را در ظرف بگذارید. سیب زمینی ها را با اسفناج های خرد شده قاطی کنید و در کنار ماهی بگذارید. با برش های گوجه غذا را تزیین کنید. این غذا را می‌توانید با یک برش نان چند غله ای یا سالادهایی که روش تهیه آن ها را در مقدمه و روز اول چالش دادیم میل کنید.

میان وعده ۴ بعدازظهر

یک تا دو فنجان میوه مثل آناناس یا ۲ تا ۳ عدد میوه فصل ( مرکبات)

شام

قارچ : ۱۰۰ گرم ( ۵ عدد بزرگ)

کرفس : ۱۰۰ گرم ( از برگ ها استفاده کنید) یا دو شاخه

هویج :۱۰۰ گرم یا ۴ عدد متوسط

گوجه : ۲ عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه: کمی

روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری

جوانه گندم : ۴ قاشق غذاخوری

قارچ‌ها و کرفس و هویج را با سرکه و نمک بشویید. آن ها را به اندازه دلخواه خودتان خرد کنید.  همه مواد را با یک لیوان آب در یک قابلمه در دار روی حرارت ملایم قرار دهید. نمک و فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید. اجازه بدهید به آرامی بپزد. بعد از نیم ساعت کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. بعد از ۱۰دقیقه آن را در ظرف بکشید و اجازه بدهید کمی خنک شود. توجه کنید زمانی غذا پخته شده که یکی دو قاشق آب آن باقی مانده است. گوجه را مکعبی خرد کنید و همراه با جوانه گندم روی آن بریزید.

یادتان باشد حداقل ۸ لیوان آب در طی روز بیاشامید. بجز میان وعده هایی که ذکر شد از سبزی های خوردنی ایرانی و مرکبات فصل به میزان بیشتر هم می‌توانید استفاده کنید.

برای روز سوم چالش رژیم مدیترانه ای این مواد غذایی را تهیه کنید : کره بادام زمینی ( یا کره حیوانی) – موز، هویج – خیار – فیله مرغ – نخود آبگوشتی – زردآلوی خشک – گوجه یا گوجه گیلاسی – پیازچه – تربچه.

 

به کانال تلگرام نت نوشت بپیوندید به صفحه اینستاگرام نت نوشت بپیوندید
برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذاید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + شانزده =

برو بالا