آموزش آشپزی

چالش ۳۰ روزه لاغری رژیم سلامتی – روز نهم

به روز نهم چالش رژیم مدیترانه ای رسیده ایم. ۳۰ صبحانه، ۳۰ ناهار و ۳۰ شام، ۳۰ میان وعده صبح و ۳۰ میان وعده بعدازظهر به شما معرفی می‌شود تا ما به آرزوی همیشگی مان یعنی سلامت و طول عمر بیشتر شما رسیده باشیم. با این هدف شما آن قدر تنوع غذایی در رژیم تان خواهید داشت که انعطاف پذیری زیادی دارد و شما هیچ وقت مجبور نمی‌شوید آن را کنار بگذارید.

حتما دقت کرده اید غذاهایی که گذاشته ایم حداقل برای ۲ وعده یا ۲ نفر و در بعضی موارد برای ۴ وعده یا ۴ نفر مناسب است. به احتمال زیاد خودتان طی هفته اول متوجه شده اید که چه اندازه غذا می‌خورید. به این ترتیب در هفته دوم می‌توانید با انتخاب ظرف کوچک‌تر غذای کمتری بخورید و کاهش وزن بیشتری داشته باشید در حالی که نه انرژی کم می‌آورید و نه بدن تان با کمبود ویتامین ها و مواد معدنی مواجه می‌شود. علاوه بر لاغری؛ پوست و موی سالم تری هم خواهید داشت.

با نت نوشت امروز برای روز نهم چالش همراه ما باشید.

صبحانه

امروز صبحانه را کمی سنتی ولی به سبک ترکیه آماده کنید. صبحانه شما شامل یک برش نان سبوس دار چند غله ای، پنیرفتا، خیار، و چند دانه زیتون است. اگر دوست دارید می‌توانید گوجه را هم اضافه کنید.

میان وعده صبح

از آناناسی که دوسه روز پیش خریده اید استفاده کنید و دو تا سه برش آن را امروز برای میان وعده صبحانه میل کنید. قهوه ترک و چای گیاهی هم بسته به میل خودتان یکی را انتخاب و بنوشید.

ناهار

سالاد سزار را آماده کنید.

فیله مرغ گریل شده : ۱۰۰ گرم

کاهو ساده : ۲۰۰ گرم  ( یا کاهو پیچ یا هردو هر کدام ۱۰۰ گرم)

پنیر پارمیسان : ۴ قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک : ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری‌

فقط آن ها را ترکیب و میل کنید. برای مرغ گریل شده اگر فرندارید از قابلمه استفاده کنید. به جای پنیر پارمیسان و سرکه بالزامیک و روغن زیتون هم می‌توانید از ۲ نوع سسی که روز اول در مقدمه چالش برای تان گذاشته ایم استفاده کنید.

میان وعده بعدازظهر

ماست پروبیوتیک کم چرب یا بدون چربی : یک فنجان

هویچ خام : ۲ عدد

لبو : یک عدد بزرگ یا دو عدد متوسط

هویج ها و لبوها را به قطعات دلخواه برش بدهید. هر تکه را در ماست زده نوش جان کنید.

شام

املت یونانی درست کنید.

اسفناج : یک فنجان

سیر : ۳ حبه

تخم مرغ : ۱ تا ۲ عدد

پنیر فتا ( در صورت تمایل ) یک تا ۲ قاشق غذاخوری رنده درشت شده

روغن زیتون : نصف فنجان

ابتدا اسفناج و سیرهای له شده را در کمی روغن زیتون تفت دهید. در یک ماهی تابه نچسب کمی روغن زیتون ریخته و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید گرم شود. یک تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و همراه با کمی نمک و آویشن به هم بزنید تا سفیده و زرده خوب مخلوط شود. حالا این مخلوط را در ماهی تابه بریزید وقتی یک طرف آن آماده شد تخم مرغ را برگردانید. پنیر و اسفناج را روی تخم مرغ بگذارید و بپیچید. این غذا را می‌توانید با سالاد یا نان میل کنید. اگر می‌خواهید غذای بیشتری داشته باشید یا برای ناهار فردا یک ساندویچ املت یونانی همراه خود ببرید تخم مرغ دوم را هم به همین روش آماده کنید.

 

 

به کانال تلگرام نت نوشت بپیوندید به صفحه اینستاگرام نت نوشت بپیوندید
برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذاید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

برو بالا